Loading...
Over Ons 2019-02-08T13:24:22+00:00

PERSOONLIJKE SERVICE EN UITMUNTENDE KWALITEIT ZONWERING

In 1999 is Dennie de Deugd gestart als zelfstandig zonweringsspecialist. Later heeft Anton Dekkers zich bij hem gevoegd. Inmiddels is De Deugd & Dekkers een begrip in Zevenbergen en omstreken. En dat is niet voor niks. Met hun gezamenlijke ervaring staan ze achter de producten, die ze speciaal voor u hebben geselecteerd. Hierin hebben ze de volgende standpunten vastgehouden:

  • Hoogstaande kwaliteit. Zowel in afwerking als in de mechanismen en het uiterlijk

  • Betrouwbaarheid

  • Snelle levering

  • Uitgebreide mogelijkheden / opties

Wanneer u onze overzichtelijke showroom in Zevenbergen bezoekt, kunt u een persoonlijke behandeling verwachten. De producten worden in werking gedemonstreerd en u wordt door een van onze specialisten geïnformeerd en geadviseerd, om tot de voor u perfecte keuze te komen.

Graag tot ziens in Zevenbergen.

Dennie de Deugd en Anton Dekkers.

PERSOONLIJK

Van offerte tot montage heeft u contact met één persoon, dat is ons uitgangspunt. Dat is zowel voor u, als voor ons, wel zo duidelijk.

EERLIJKE PRIJZEN

Eerlijk en transparant, zo zijn wij, en ook onze prijzen.

BEKENDE MERKEN

Wij werken uitsluitend met betrouwbare, bekende merken. Onze jarenlange ervaring heeft ons geholpen bij de selectie hiervan.

ONGEKENDE SERVICE

Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent.

heeft u een probleem?

Wist u dat wij ook reparaties aan zonwering uitvoeren? U kunt hiervoor het reparatieformulier gebruiken. Wanneer u deze heeft ingevuld, nemen wij spoedig contact met u op om een afspraak te maken.

Reparatie verzoek